Slank, snel
en solide

Uw klanten tevreden

Uw klanten vertouwen hun leefruimte aan uw expertise toe. Lees hier over bouwkundige aspecten die men zeker zal waarderen.

Functioneel

Snel, doelmatig en fraaiMet prefab-beton kunt u doordachte oplossingen realiseren die niet alleen 'doen wat ze moeten doen', maar ook nog eens bijdragen aan de inrichting van de (openbare)ruimte. Door een minimum aan onderhoud ondervinden de gebruikers in een latere fase vooral de positieve gevolgen van de gekozen oplossing.

De grote know how bij de producenten van dergelijke prefab-oplossingen, staat u ter beschikking om steeds tijdig de juiste ontwerpbeslissingen te nemen. Omdat de producent tot bij de (op)levering bij het project betrokken blijft kan opgedane projectkennis in iedere fase nuttig worden aangewend.

 

 

 

 

Fraai en functioneel      

Bruikbaar

Minimale bouwoverlast met een fraai resultaatIn de GWW/Infra bouw niemand voor zichzelf. Het bouwwerk maakt veelal onderdeel uit van een groter geheel, waar vele mensen van afhankelijk zijn. 

Deze uiteindelijke gebruikers vinden het kijken naar de bouwplaats wel enige tijd een leuk tijdverdrijf. Toch komt het moment van oplevering bij traditionele bouwmethoden doorgaans ruim later dan de gebruikers zouden wensen.

Met prefab betonnen oplossingen verloopt de assemblagefase razendsnel waarna het bouwwerk vrijwel direct gebruiksklaar is.Prefab voor een snel en fraai resultaat  


Betaalbaar

Bij prefab-oplossingen is er al in een vroeg stadium duidelijkheid over de specificatie.

Dit, in combinatie met de voorspelbare doorlooptijd en kwaliteit van het project, maakt dat budgetten al in een vroeg stadium nauwkeurig te bepalen zijn.  Met prefab-betonnen-oplossingen kiest u voor superieur voordeel in prijs en prestatie.

© 2016/2017/2018 AB-FAB - Website ontwikkeling: Wurld