Slank, snel
en solide

Voordelen

Dat met prefab fraaie, betaalbare en functionele oplossingen te realiseren zijn weet u vast al wel. Daarom beperken we ons hier tot de meest relevante aspecten die direct ingrijpen op uw bedrijfsvoering.

Ook als het mooi moet zijn

Beton grijs en saai?

ZichtbetonZichtbeton 2Dankzij maltechnieken en bijvoorbeeld gebruik van zelfverdichtende beton zijn inmiddels dusdanig mooie constructies te maken zodat 'zichtbeton' zelfs als 'showbeton' wordt toegepast.


De hier getoonde onderdelen zijn allemaal fabrieksmatig geproduceerd, met alle voordelen die u van prefab-beton mag verwachten.Geborgde kwaliteit

Prefab-betonnen-oplossingen worden onder de meest optimale omstandigheden vervaardigd. Hierdoor kan 'het jaar rond' met voorspelbare en hoge kwaliteitsstanddarden worden geproduceerd.


Producenten in de prefabindustrie zijn volledig teogerust om op basis van met gecertificeerde processen en materialen te werken. Dankzij voortdurende strenge kwaliteitscontroles is een optimale eindkwaliteit aantoonbaar en geborgd.

Weersonafhankelijk; voor een mooi resultaat

Doordat productie in hallen plaatsvindt kan altijd onder goed geconditioneerde omstandigheden worden gewerkt. De weersonafhankelijkheid van productie is daarmee zekergesteld. Op het bouwterrein zelf kunnen de klimatologische omstandigheden beduidend slechter zijn. Dit heeft, bij traditioneel bouwen,  al snel gevolgen voor zowel de voortgang als ook voor het uiterlijk van het werk. Met prefab-betonnen-oplossingen weet u zeker dat het eindresultaat zo wordt als u in gedachten had.

  

Geluidsscherm (Romein Beton)

© 2016/2017/2018 AB-FAB - Website ontwikkeling: Wurld