Ontwerpvrijheid
hand in hand met kwaliteit

Voordelen

Dat prefab in algemene zin voordeel oplevert weet u vast al wel. Daarom beperken we ons hier tot de meest relevante aspecten die direct ingrijpen op uw bedrijfsvoering.

Ontwerpvrijheid blijft

U dacht natuurlijk niet dat door gebruik van prefab-oplossingen uw ontwerpvrijheid wordt beperkt.

Het is eerder omgekeerd!

OntwerpvrijheidDe flexibiliteit en uitwisselbaarheid van de materialen voegt juist een nieuwe dimensie aan uw ontwerpvrijheid toe.

Door slimme keuzes te maken met betrekking tot de invulling van de draagconstructie kunnen grote delen van het object naar keuze worden ingevuld zonder dat direct beperkende constructieve voorwaarden aan die invullingen kleven.

Dit werkt ook positief door in de beheerskosten gedurende de levensduur van de woning.


Geen zorgen over detaillering

Belangrijk voordeel van ontwerpen op basis van prefab-oplossingen is dat over de detaillering al vooraf is nagedacht. Zo weet u zeker dat wat u ontwerp ook in de praktijk juist wordt uitgevoerd.

Door van slechts enkele modulaire maten uit te gaan bij uw ontwerp kan uw constructeur eenvoudig een selectie maken uit de veelheid van beschikbare oplossingen.

Betaalbare en flexibele oplossingen

Uw opdrachtgever -en u dus ook- zit altijd in de spagaat tussen uitstraling, functionaliteit en zijn budget. Door de voordelen van prefab-beton optimaal toe te passen binnen uw ontwerpen creƫert u, binnen budget, gewilde kwaliteitswoningen.


Door in het ontwerp ook indelingsflexibiliteit als uitgangspunt te hanteren, blijft de indeling binnen woningen en woongebouwen geborgd. De meest eenvoudige manier om dit te breiken is door te kiezen voor grote vrije overspanningen en zo min mogelijk dragende delen te situeren op plaatsen waarvan u kunt voorzien dat deze binnen de levensduur 'vervangen' moeten worden. 


© 2016/2017/2018 AB-FAB - Website ontwikkeling: Wurld