Slim investeren
doe ik met prefab

Voordelen

Dat met prefab fraaie, betaalbare en functionele oplossingen te realiseren zijn weet u vast al wel. Daarom beperken we ons hier tot de meest relevante aspecten die direct ingrijpen op uw bedrijfsvoering.

Minder risico en sneller resultaat

StopwatchWerken met prefab-oplossingen geeft een flinke versnelling aan het bouwproces. Doordat een aantal basale keuzes moeten zijn gemaakt voordat de daadwerkelijke productie in de fabriek opgestart kan worden, worden alle betrokken partijen gedwongen om scherp te blijven. Hierdoor zijn er minder 'open eindjes' die vervolgens in de bouwfase moeten worden opgelost tegen doorgaans hogere kosten en slecht te borgen kwaliteit.

Naast de directe kostenvoordelen verbonden aan bouwen met prefab-betonnen-oplossingen spreekt het voorzichzelf dat hoe sneller een project kan zijn opgeleverd, hoe eerder de ingebruikname een feit kan zijn.

Geborgde kwaliteit

Prefab-betonnen-oplossingen worden onder de meest optimale omstandigheden vervaardigd. Hierdoor kan 'het jaar rond' met voorspelbare en hoge kwaliteitsstanddarden worden geproduceerd. Producenten in de prefabindustrie zijn volledig teogerust om op basis van met gecertificeerde processen en materialen te werken. Dankzij voortdurende strenge kwaliteitscontroles is een optimale eindkwaliteit aantoonbaar en geborgd.

Weersonafhankelijk

Doordat productie in hallen plaatsvindt kan altijd onder goed geconditioneerde omstandigheden worden gewerkt. De weersonafhankelijkheid van productie is daarmee zekergesteld. Op het bouwterrein zelf kunnen de klimatologische omstandigheden beduidend slechter zijn. Gelukkig moet het weer wel extreem uitpakken om stagnatie bij de montage van de prefab-onderdelen te veroorzaken.


  

© 2016/2017/2018 AB-FAB - Website ontwikkeling: Wurld